Обучения

Моите професионални онлайн обучения по Италиански език

Обучения по Италиански език

Аз помагам на хората да проговорят свободно Италиански език и да не се притесняват да разговарят

Индивидуално обучение за деца и възрастни

Индивидуалното обучение се извършва онлайн в удобно време, както за курсиста, така и за преподавателя. Работи се с различни платформи в зависимост от предпочитанията на курсиста. Обучението може да се съсредоточи в желанието на курсиста за по-специфичен курс, като например кулинарен италиански, бизнес италиански, повече акцент върху историята и културата и т.н. Предлагам голям избор от учебни системи и интерактивно обучение.

Предлагам и обучение на живо. За повече информация, не се колебайте да се свържете с мен.


Запишете се

Курсове по Италиански език за деца и възрастни

Курсовете са в малки групи до четирима курсиста. Графикът и нивото са фиксирани. Пропуснатите занятия са за сметка на курсиста. Има възможност урокът, който е пропуснат, да бъде записан.


Запишете се

Подготовка за сертификат и матура

Подготовката за сертификат и матура включва всички нива. Засяга основните части на изпита: говорене, писане, слушане, разбиране на текст и граматически упражнения. Курсистът се готви по формата на изпита.


Запишете се

Фирмено обучение по Бизнес Италиански език

Фирменото обучение е по договаряне. Може да бъде присъствено или онлайн. Графикът на занятията се определя от възможностите на преподавателя и изискванията на работодателя. Може да бъде групово или индивидуално.


Запишете се

Други езици

Предлагаме онлайн обучение по испански, европейски португалски и бразилски португалски и английски език. Преподавателите са с опит и са висококвалифицирани. За повече информация, може да изпратите запитване или да се обадите по телефона.


Запишете се

Учебни системи

Работя предимно с водещите издателства и ползвам съвременни учебни системи. Ползвам основно Spazio Italia , Nuovo contatto, Un vero affare (за бизнес италиански), La cucina italiana, Buon appetito, Italiano per l’arte, различни граматики и помагала. Съобразявам се с нуждите и интересите на курсиста. Ползвам също така и голям набор от собствени авторски материали, които включват презентации с лексика и граматика, граматически и лексикални упражнения, текстове за превод и упражнения, стимулиращи говоренето.


Запишете се

Свържете се с мен

Пишете ми

evrolingvist@yahoo.bg

Обадете се

0887 387 606

Изпрати запитване


Развивам вашите основни умения по италиански

Слушане

Говорене

Четене

Писане

Call Now Button0887 387 606