Екатерина Мизилова

Научете повече за мен и моя опит с италианския език

За мен

Евролингвист е чуждоезиков център, създаден от мен Екатерина Мизилова. Любовта ми към италианския и преподаването ме отведе до създаването на школа, специализирана в преподаването на италиански, испански, португалски и английски. Моята цел е курсистите да се чувстват уютно и приятно, да придобиват нови знания, да учат с удоволствие и да опознаят не само езика, който изучават, но и културата  на носителите му.

Италианският език е моя страст още от ученичка. След гимназията с разширено изучаване на италиански пътят ми ме отведе към специалността “Италианска филология” в СУ “Св. Климент Охридски”. Продължих с магистратура “Преводач-редактор” и накрая в Римския университет “Ла Сапиенца” учих Културна антропология. Желанието ми е да споделя любовта си към Италия и италианския език с хората, които изпитват същото влечение като мен.  Италианският език е моето вдъхновение. Преподаването за мен не е просто професия, а страст, която искам да предам на курсистите си. Смятам, че си добър професионалист, ако обичаш професията си и работиш с желание.


СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН

Моята история

Уча италиански още от гимназията и завърших Италианска филолофия в СУ „СВ. Климент Охридски“.

Моята мисия

Италианския език е моята най-голяма страст в живота, а преподаването е мое признание!

Моите успехи

Изучавала съм Културна антропология в Римския университет „Ла Сапиенца“.

Отзиви за мен

Какво казват хората за мен?

Това е правилното място за всички вас, които търсите школа или учител, които да ви помогнат да се впуснете в приключението в изучаването на нови езици – в случая италиански

Недко Димитров

Много съм доволна от курса, за начинаещ научих много думи и изрази, много за италианската култура и имах незабравими прекрасни преживявания по време на курса.

Джени Беневска

Много полезен и интересно организиран курс. Доволен съм от наученото. Препоръчвам на всеки, който иска да учи италиански език, да се включи.

Никола Филчев
Call Now Button0887 387 606